Live Live

ZV De Kempvis bij regiokampioenschappen

Gepubliceerd: Maandag 26 november 2018 18:33

ZV De Kempvis bij regiokampioenschappen

Zeven zwemmers van ZV De Kempvis hadden op één of meer afstanden hun limiet behaald en zwommen mee aan deze kampioenschappen.

Dordrecht – Afgelopen weekend vond het tweede deel van de Regio West Kampioenschappen korte baan plaats in de Sportboulevard te Dordrecht. De beste zwemmers uit de kringen Rotterdam, Haaglanden en Gouwe Rijn streden tegen elkaar in een 25 meter bad. Totaal werden er dit weekend weer 4 sessies gezwommen, zaterdag en zondag beide een ochtend- en middagsessie.

Zeven zwemmers van ZV De Kempvis: Joris Bezemer, Glenn van Gaalen, Duncan den Hartog, Maurice van Philips, Stef van Heijst , Kim Rutters en Charlize Rovers hadden op één of meer afstanden hun limiet behaald en zwommen mee aan deze kampioenschappen. Er werd goed gezwommen en een aantal zwemmers wist hun persoonlijke tijd te verbeteren.

Zondag behaalde Charlize Rovers een podium plaats met de 50 en 100 meter schoolslag. Zij behaalde voor beide afstanden een tweede plaats in de categorie junioren 2 met een tijd van 37.22 en 1:22.53.

Deel deze pagina: