Live Live

ZV De Kempvis op Zomerkampioenschappen

Gepubliceerd: Woensdag 06 juni 2018 01:03

ZV De Kempvis op Zomerkampioenschappen

Op 30 juni zwemmen vele zwemmers van ZV De Kempvis mee in Spijkenisse tijdens de jaarlijkse clubkampioenschappen. 

Dordrecht/Spijkenisse – Afgelopen weekend vond het tweede deel van de Regio West Zomer Kampioenschappen Lange Baan plaats in de Sportboulevard te Dordrecht. De beste zwemmers uit de kringen Rotterdam, Haaglanden en Gouwe Rijn streden tegen elkaar in een 50 meter bad. Totaal werden er dit weekend weer 4 sessies gezwommen, zaterdag en zondag beide een ochtend- en middagsessie.

Negen zwemmers van ZV De Kempvis: Joris Bezemer, Thomas Bordewijk, Glenn van Gaalen, Duncan den Hartog, Senna Mooldijk, Guusje Molengraaf, Kim Rutters, Sylvie Roos en Charlize Rovers hadden op één of meer afstanden hun limiet behaald en zwommen mee aan deze kampioenschappen. Charlize Rovers behaalde dit weekend 3 podium plaatsen, namelijk goud op de 50 meter schoolslag en zilver op de 100 en 200 meter schoolslag. Voor de 100 en 200 meter schoolslag heeft ze haar inschrijflimiet behaald voor het NJJK dat plaats vindt van 14 t/m 17 juni 2018 in het Pieter van den Hoogenband Zwemstadion in Eindhoven.

Bij de heren behaalde Senna en Joris zilver op de 200 meter vrije slag. Senna wist hiermee naast zijn 400 meter vrije ook op de 200 vrij zijn inschrijflimiet voor het NJJK te behalen. Glenn heeft dit weekend voor de 100 vrij zijn NJJK limit behaald. Joris haalde dit weekend 3 limieten voor het open Nederland Kampioenschap wat van 22 t/m 24 juni 2018 gezwommen wordt in het nieuwe Amarena zwembad in Amersfoort.

De gezwommen limieten waren voor de 200 meter vlinderslag, 100 en 200 meter vrije slag. Op 30 juni zwemmen deze zwemmers en natuurlijk nog vele andere zwemmers van ZV De Kempvis in Spijkenisse tijdens de jaarlijkse clubkampioenschappen. Wilt u ze eens zien zwemmen, kom dan een kijkje nemen in het Rivierabad.

Deel deze pagina: