Live Live

Zwemmarathon voor Roparun bij Rivierabad

Woensdag 29 maart 2023 12:20

Zwemmarathon voor Roparun bij Rivierabad

De missie van Roparun is: ‘Leven toevoegen aan de dagen, waar vaak geen dagen meer kunnen worden toegevoegd aan het leven'.

Spijkenisse - In de nacht van 13 op 14 mei wordt een zwemmarathon georganiseerd om geld in te zamelen voor de Roparun. Van 20:00 uur tot 08:00 uur kunnen mensen meedoen in teams van zes personen om zoveel mogelijk baantjes te zwemmen.

Het geld dat wordt opgehaald bij de Roparun gaat naar instellingen, goede doelen of projecten die bijdragen aan de missie van Roparun: ‘Leven toevoegen aan de dagen, waar vaak geen dagen meer kunnen worden toegevoegd aan het leven'.

Voorbeelden hiervan zijn het realiseren van vakanties voor mensen met kanker en hun familie om in een akelige periode mooie herinnering te kunnen maken. Ook wordt de inrichting van een inloophuis waar (ex)-patiënten en naasten elkaar kunnen ontmoeten.

Wil je je inschrijven voor de zwemmarathon in het Rivierabad in Spijkenisse om geld op te halen voor de Roparun? Mail dan naar zwemmarathon@outlook.com of kom langs bij de receptie in het zwembad.

Foto: Pixabay

Deel deze pagina: