Spijkernisse, Netherlands

Fit festival bij het Helinium in Hellevoetsluis

Foto: LINQ Media
Marvin Don | 11 juni 2024 14:00 | 11 juni 2024 11:58
Hellevoetsluis - Het Helinium organiseerde woensdag 5 juni een Fit Festival om geld in te zamelen voor de realisatie van een pannakooi op het grasveld bij de school.

Het evenement omvatte een grote braderie, een sponsorloop en muzikale optredens van Wally Preyll, beter bekend als Johnny Valentino. Teamleider Sheila Tingen verklaart hoe de activiteit tot stand kwam: “De wensboom van de Rotaryclub Hellevoetsluis staat momenteel in onze school. We vinden het belangrijk dat onze leerlingen leren denken aan anderen die het misschien minder goed hebben. Tijdens de rondleiding voor de Rotaryleden kwamen we bij het grasveld en werd gevraagd of we hier plannen voor hadden. Zo ontstond het idee,” aldus Tingen. “We besloten onze krachten te bundelen, en dit festival is het resultaat.”
Rotaryclub Hellevoetsluis

Zestien leden van de Rotaryclub werkten de hele dag hard mee. Voorzitter Wilco Blok: “Met deze actie en de plaatsing van een pannakooi bevorderen we de vitaliteit van de leerlingen. Het is mooi om te zien dat veel leerlingen zich inzetten om deze dag mogelijk te maken.” Naast hun fysieke inzet financierde de Rotaryclub ook de inkopen voor het evenement.

Meest gelezen

Hulpdiensten rukken groots uit voor een persoon te water

Marvin Don | 18 juli 2024

Boerenrommelmarkt Rockanje zoals elk jaar druk bezocht

Marvin Don | 16 juli 2024

Slimme Bandenpomp bij P+R Heemraadlaan groot succes

Marvin Don | 18 juli 2024