Spijkernisse, Netherlands

Over ons

De media-onderdelen van LINQ MEDIA zijn LINQ FM, LINQ TV en LINQ ONLINE en zenden 7 dagen per week, 24 uur per dag uit. Wij verzorgen dagelijks 24 uur per dag het landelijke en regionale nieuws, Ieder half uur het Voorne-Putten lokale nieuws aangevuld met lokale verkeersinformatie verzorgd door de (VID) Verkeers Informatie Dienst en niet te vergeten het lokale weerbericht verzorgd door onze eigen weerman.

LINQ TV

LINQ TV bestaat uit het laatste nieuws, lokaal nieuws, actualiteiten, politie- en agendaberichten, politiek en sport. ‘s Avonds worden er afwisselende tv-programma’s vertoond. Live projecten en achtergrondreportages. Met volop aandacht voor cultuur, human interest, maatschappelijke trends en gebeurtenissen, de link met het eiland Voorne-Putten staat hierbij steeds centraal. (Nissewaard, Hellevoetsluis, Brielle, Westvoorne)

 

 LINQ FM

Ook op de radio wordt er 24 uur per dag uitgezonden. Met ieder heel uur het landelijk en regionaal nieuws. Daarnaast ook lokale verkeersinformatie en het actuele weerbericht en ieder half uur het lokale Voorne-Putten nieuws. Op radio bieden wij een uitgebreid aanbod van live programma’s, muziek, ontspanning en actualiteiten. LINQ FM is te beluisteren op en in de regio van het eiland Voorne-Putten via 2 ether frequenties en via het kabelnet van Voorne-Putten en digitaal via Ziggo en KPN.

 

LINQ ONLINE

Het laatste nieuws wordt overzichtelijk geplaatst op onze website en op de kabel. Alle radio en Tv-programma's zijn hier live te beluisteren en te bekijken. De weekprogrammering en de frequenties zijn terug te vinden via onze site. LINQ ONLINE is actief op Twitter, Facebook en heeft een eigen YouTube kanaal. Op laagdrempelige wijze wordt actueel nieuws doorgeplaatst en is er direct contact met de kijkers en luisteraars.

Meer informatie is te vinden via www.linqmedia.nl, hier is tevens de programmering te vinden.