Spijkernisse, Netherlands

Maerlant Collective boekt succes met eerste Open Mic

Bron en foto: Maerlant Collective
Mirjam de Neeff | 10 juni 2024 19:00 | 10 juni 2024 09:59
Voorne aan Zee – Deze eerste Open Mic overtrof alle verwachtingen met een fantastische opkomst en een geweldige sfeer.

Vrijdag 31 mei organiseerde het Maerlant Collective in samenwerking met de Brielsche Aap een Open Mic. In het prachtige openlucht theater maakten 15 lokale artiesten er een muzikaal spektakel van. Alle genres zijn voorbij gekomen, van rap, country, metal, tot aan pop. Diverse instrumenten, waaronder gitaar, piano en zelfs ukelele, werden bespeeld.

Een hoogtepunt van de avond? Dat vond het Maerlant Collective toch echt het optreden van Bas Benne. Helaas heeft hij sinds jonge leeftijd een halve arm. Maar hij geloofde in zichzelf en trad op met een prachtig piano stuk. ‘Als je maar wilt, kun je alles leren!’ zei Bas Benne.

Deze eerste Open Mic overtrof alle verwachtingen met een fantastische opkomst en een geweldige sfeer. Het enthousiaste publiek genoot volop van de lokale muzikale talenten. Het Maerlant Collective kijkt ernaar uit om binnenkort de volgende editie te organiseren.

Dit evenement werd mede mogelijk gemaakt door gemeente Voorne aan Zee, stichting Brielsch collectief, Barbiertje Hellevoetsluis en de Brielsche Aap.

Meest gelezen

Hulpdiensten rukken groots uit voor een persoon te water

Marvin Don | 18 juli 2024

Boerenrommelmarkt Rockanje zoals elk jaar druk bezocht

Marvin Don | 16 juli 2024

Slimme Bandenpomp bij P+R Heemraadlaan groot succes

Marvin Don | 18 juli 2024