Spijkernisse, Netherlands

Beëdiging nieuwe burgemeester Voorne aan Zee tijdens raadsvergadering

Foto: William van den Handel
Perry van Brandwijk | 10 juli 2024 09:04 | 10 juli 2024 09:04
Voorne aan Zee - Donderdag 11 juli staat een bijzondere raadsvergadering op het programma in de Raadzaal van het gemeentehuis van Voorne aan Zee in Hellevoetsluis.

Tijdens de raadsvergadering vindt de beëdiging plaats van de nieuwe burgemeester Arno Scheepers. Dinsdagavond 9 juli werd afscheid genomen van waarnemend burgemeester Peter Rehwinkel.

Scheepers neemt vanaf dit moment de taken van Rehwinkel over en is hiermee de eerste kroonbenoemde burgemeester van de gemeente Voorne aan Zee.

De raadsvergadering en de beëdiging van de nieuwe burgemeester gaat om 19:30 uur van start in het gemeentehuis van Voorne aan Zee aan de Oostzanddijk 26 in Hellevoetsluis.

Tijdens deze avond zijn er ook toespraken van verschillende sprekers en vindt de overdracht van de ambtsketen en de voorzittershamer plaats. De avond wordt afgesloten met een gezellige borrel.

Het volledige programma van de bijzondere raadsvergadering is te vinden op www.voorneaanzee.notubiz.nl. Hier kunnen inwoners de vergadering ook live vanuit huis volgen.

Meest gelezen

Hulpdiensten rukken groots uit voor een persoon te water

Marvin Don | 18 juli 2024

Boerenrommelmarkt Rockanje zoals elk jaar druk bezocht

Marvin Don | 16 juli 2024

Slimme Bandenpomp bij P+R Heemraadlaan groot succes

Marvin Don | 18 juli 2024