Spijkernisse, Netherlands

Drukbezochte editie Under The Bridge Festival met speciale aandacht voor Oranje

Foto: Marc Verhees Fotografie
Perry van Brandwijk | 8 juli 2024 16:30 | 8 juli 2024 16:30
Spijkenisse - Zaterdag 6 juli stond een nieuwe editie van het Under The Bridge Festival in Spijkenisse op het programma. Bezoekers konden bij deze editie genieten van een fantastische line-up van meer dan 40 artiesten in maar liefst 6 area’s, met onder andere een compleet gebouwde arena. 

Artiesten als Benny Rodrigues, Bizzey, Broederliefde, Cynthia Spiering, Diaz & Bruno, Karim Soliman, Ketting Live, Sam Blans, Team Rush Hour & vele andere toffe artiesten kwamen naar Spijkenisse. 

Met 8000 bezoekers is Under The Bridge uitgegroeid tot het grootste festival van de regio Voorne-Putten. Bij het festival in Spijkenisse was er voor iedere bezoeker wat wils: zomerse house beats, urban hits, harde techno, heerlijke meezingers, en alles wat daar tussenin zit!

Aangezien het Nederlands Elftal de kwartfinale had gehaald op het EK, dacht de organisatie uiteraard mee met voetbal-liefhebbers door een speciaal Oranje-plein te maken en de wedstrijd op schermen op de mainstage uit te zenden. 

Na de 2-1 winst van het Nederlands elftal op Turkije ging het publiek met een nog beter gevoel naar huis na een mooie festivaldag. De organisatie maakte aan het einde van de dag bekend dat de editie op zaterdag 5 juli 2025 op het programma staat. 

De pre-registratie voor de allereerste tickets voor volgend jaar gaat woensdag 10 juli om 12:00 uur van start via www.underthebridgefestival.nl.

Meest gelezen

Hulpdiensten rukken groots uit voor een persoon te water

Marvin Don | 18 juli 2024

Boerenrommelmarkt Rockanje zoals elk jaar druk bezocht

Marvin Don | 16 juli 2024

Slimme Bandenpomp bij P+R Heemraadlaan groot succes

Marvin Don | 18 juli 2024