Spijkernisse, Netherlands

Grote brand bij pand aan de Einsteinweg in Spijkenisse

Foto: LINQ Media
Marvin Don | 9 juli 2024 00:40 | 9 juli 2024 00:40
Spijkenisse - Er werd al snel opgeschaald naar zeer grote brand, doordat er dreiging was dat het vuur over zou slaan naar aangelegen panden.

Maandagavond werd rond 22:45 uur melding gemaakt van een grote brand bij het pand van Jump XL aan de Einsteinweg in Spijkenisse. De hulpdiensten kwamen na de melding massaal ter plaatse.

Bij het pand waren er vlammen rond het pand te zien en was er sprake van een flinke rookontwikkeling. Het vermoeden bestaat dat de brand buiten is begonnen en hierna naar binnen is getrokken.

Er werd al snel opgeschaald naar zeer grote brand, doordat er dreiging was dat het vuur over zou slaan naar aangelegen panden. Het is nog niet bekend hoe de brand is ontstaan.
Foto: LINQ Media
Een woordvoerder van de brandweer meldt aan het AD dat er geen mensen in het pand aanwezig waren toen de brand buiten het pand uitbrak. Rond 23:15 uur was de brandweer nog steeds bezig met het blussen, maar zijn er geen vlammen meer te zien.

Het vuur zou nog in het dak zitten en daarom is de brandweer nog steeds aan het blussen. De Curieweg is afgesloten voor het verkeer om hulpdiensten de ruimte te geven.
Foto: LINQ Media

Meest gelezen

Hulpdiensten rukken groots uit voor een persoon te water

Marvin Don | 18 juli 2024

Boerenrommelmarkt Rockanje zoals elk jaar druk bezocht

Marvin Don | 16 juli 2024

Slimme Bandenpomp bij P+R Heemraadlaan groot succes

Marvin Don | 18 juli 2024