Spijkernisse, Netherlands

Under The Bridge Festival zendt het Nederlands Elftal uit op grote schermen

Foto: Under The Bridge Festival
Perry van Brandwijk | 4 juli 2024 16:05 | 4 juli 2024 16:05
Spijkenisse - Zaterdag 6 juli staat het Under The Bridge Festival in Spijkenisse op het programma, maar ook de EK-wedstrijd van het Nederlands Elftal tegen Turkije.

De organisatie van het festival heeft na het bereiken van de kwartfinale direct maatregelen genomen. De wedstrijd wordt tijdens het festival op twee schermen uitgezonden, maar het feest zal niet onderbroken worden.

“Op twee verschillende locaties zal de wedstrijd te zien zijn op grote schermen. Op één scherm op ons voetbalplein mét commentaar en op het andere scherm bij de mainstage zonder commentaar”, vertelt de organisatie van het festival.

Het tijdschema van het festival in Spijkenisse is iets aangepast door de wedstrijd van Oranje. Het festival gaat nu door tot de wedstrijd is afgelopen en bij verlenging of penalty’s heeft het festival een eindtijd van 00:00 uur in plaats van 23:00 uur.

Op het bijna uitverkochte festival zijn onder andere Broederliefde, Bizzey, Benny Rodrigues, Diaz & Bruno en Cynthia Spiering te vinden voor een optreden. Meer informatie en de kaartverkoop is te vinden op www.underthebridgefestival.nl.

Meest gelezen

Hulpdiensten rukken groots uit voor een persoon te water

Marvin Don | 18 juli 2024

Boerenrommelmarkt Rockanje zoals elk jaar druk bezocht

Marvin Don | 16 juli 2024

Slimme Bandenpomp bij P+R Heemraadlaan groot succes

Marvin Don | 18 juli 2024