Spijkernisse, Netherlands

Het bestuur

Bij LINQ Media heeft ons bestuur een cruciale rol in het waarborgen van onze missie om hoogwaardige, relevante en lokale content te bieden aan de inwoners van Voorne-Putten.

Representatieve samenstelling van het bestuur.

Ons bestuur bestaat uit een divers team, elk eigen vaardigheden en achtergronden, die samen zorgen voor een breed scala aan perspectieven en expertise. Dit is cruciaal voor het succes en de relevantie van LINQ Media.

NaamFunctieVertegenwoordigt ook
   
Hans van HoofVoorzitter

Radio

Jack HilberdingSecretarisTechniek
Jan GerssenAlgemeen bestuurslidICT, TV (a.i) en redactie
Theo de JonghAlgemeen bestuurslid 

Ons bestuur is verantwoordelijk voor de algemene leiding en strategie van de organisatie, en hier zijn enkele van hun belangrijkste taken en verantwoordelijkheden:

  • Strategische planning: Ons bestuur ontwikkelt en implementeert de strategische visie en doelstellingen van LINQ Media. Ze zorgen ervoor dat we lange termijn plannen hebben voor onze inhoud, technologie, en hoe we onze inwoners bereiken.

 

  • Financieel beheer: Het bestuur houdt toezicht op de financiën van LINQ Media, zorgt voor een gezond budget waarborgt onze financiële duurzaamheid, zodat we kunnen blijven groeien en innoveren.

 

  • Beleid en toezicht: Ze stellen beleid vast en zien toe op de naleving ervan. Dit betekent dat ze onze redactionele onafhankelijkheid, ethische normen en naleving van mediavoorschriften bewaken.

 

  • Vertegenwoordiging en netwerken: Bestuursleden vertegenwoordigen LINQ Media in externe relaties, onderhouden contacten met andere mediabedrijven, overheden en de gemeenschap, en versterken zo ons netwerk en onze invloed.

 

  •  Risicobeheer: Ons bestuur identificeert en beheert potentiële risico's die LINQ Media kunnen beïnvloeden, zoals veranderingen in regelgeving of technologische ontwikkelingen, zodat we altijd voorbereid zijn op de toekomst.

 

  • Betrokkenheid bij de gemeenschap: Als streekomroep hebben we een sterke band met onze lokale gemeenschap. Het bestuur zorgt ervoor dat LINQ Media altijd relevante en waardevolle content biedt die aansluit bij de behoeften en interesses van onze kijkers en luisteraars.