Spijkernisse, Netherlands

Missie en visie

Bij LINQ Media is onze missie om de stem van onze lokale gemeenschap te versterken door het bieden van betrouwbare, objectieve en boeiende content. We streven ernaar om nieuws, informatie en entertainment te leveren die niet alleen informeert en inspireert, maar ook verbindt. We willen een platform bieden waar de verhalen en ervaringen van onze gemeenschap centraal staan. Onze inzet is om een betrouwbare bron van informatie te zijn en een positieve impact te hebben op het dagelijks leven van onze kijkers en luisteraars.

Visie.

Onze visie bij LINQ Media is om de toonaangevende streekomroep te zijn die voortdurend innoveert en groeit, terwijl we trouw blijven aan onze lokale wortels en waarden.

We streven ernaar om door middel van multimedia een brug te slaan tussen verschillende groepen binnen onze gemeenschap, en om een platform te bieden voor dialoog en wederzijds begrip. Wij zien een toekomst waarin LINQ Media niet alleen een spiegel is van de samenleving, maar ook een katalysator voor positieve verandering en ontwikkeling.

Door voortdurende investeringen in technologie, journalistieke kwaliteit en talentontwikkeling, willen we ervoor zorgen dat we altijd relevant, invloedrijk en geliefd blijven bij onze kijkers en luisteraars van Voorne-Putten.

Met deze missie en visie willen we duidelijk maken dat LINQ Media zich inzet voor de gemeenschap en dat we een betrouwbare, innovatieve en verbindende kracht willen zijn in de lokale mediawereld.