Spijkernisse, Netherlands

StoryTrail Theaterwandeling

Mirjam de Neeff | 16 juni 2024 16:00 | 16 juni 2024 09:51
Brielle - Theatergezelschap Stadsavonturen presenteert de nieuwe StoryTrail 'Brielle & Tromp'

Theatergezelschap Stadsavonturen lanceert op donderdag 27 juni de nieuwe StoryTrail Theaterwandeling 'Brielle & Tromp'. Verhalenverteller Franciscus neemt bezoekers mee door de eeuwenoude vestingstad Den Briel, in het spoor van admiraal Maarten Tromp. De wandeling belooft een epische reis vol heldenmoed, verraad en intriges.

Admiraal Maarten Tromp, geboren in Brielle, groeide uit tot een van de grootste zeehelden van de Republiek der Nederlanden. Hij werd geliefd door zijn bemanning en gevreesd door zijn vijanden. Zijn moed en onverschrokkenheid gingen gepaard met een zacht hart. Echter, Tromp had ook binnenlandse vijanden, waaronder zijn jaloerse stadsgenoot en collega-zeevaarder Witte de With, die voortdurend probeerde Tromp in diskrediet te brengen.

De StoryTrail Theaterwandeling 'Brielle & Tromp' sluit aan op de tentoonstelling 'Admiraal Maarten Tromp en zijn gezin. Terug in Brielle' in het Historisch Museum Den Briel, die op 27 juni officieel wordt geopend. Voor deze officiële opening zijn geen plaatsen meer beschikbaar, maar om 19:00 uur start een verkorte StoryTrail waarvoor nog tickets verkrijgbaar zijn. De uitgebreide versie van deze theaterwandeling vindt plaats op 27 juli en 17 augustus.

Reserveren is noodzakelijk via www.StoryTrail.nl. Tickets voor de voorstelling op donderdag 27 juni om 19:00 uur kosten € 9,- per persoon, inclusief consumptie. Tickets voor de uitgebreide wandelingen op 27 juli en 17 augustus zijn met de speciale kortingscode STORYTRAIL-7337KRT verkrijgbaar voor € 17,50 per persoon (kinderen: € 11,05).

Deze StoryTrail Theaterwandeling is tot stand gekomen in samenwerking met het Historisch Museum Den Briel.

Meest gelezen

Hulpdiensten rukken groots uit voor een persoon te water

Marvin Don | 18 juli 2024

Boerenrommelmarkt Rockanje zoals elk jaar druk bezocht

Marvin Don | 16 juli 2024

Slimme Bandenpomp bij P+R Heemraadlaan groot succes

Marvin Don | 18 juli 2024